Om Ärligt Talat

Anna-Karin aug 2016Ärligt Talat drivs av mig, Anna-Karin Johnson. Min förhoppning är att jag genom mitt företag ska kunna inspirera fler företag och organisationer till bättre kommunikation. Ja, det är förstås människorna som arbetar och verkar där som jag vill inspirera och lära ut till.

Kommunikation är oerhört roligt, men inte helt lätt.  Under mina år som journalist och kommunikatör har jag mött många människor som har de mest fascinerande saker att berätta. Men de når liksom aldrig fram med det, eftersom de känner sig alldeles för obekväma med att stå och prata inför andra.
Likadant kan det vara med en text – budskapet förvrängs eller till och med försvinner i stolpiga formuleringar.

Jag arbetade tio år som journalist och har nu 17 år som kommunikatör i bagaget. Under några år var jag radiokåsör i Sveriges Radio Skaraborg och idag hörs jag där i Nyhetspanelen. I år hade jag äran att få vara domare i  samma kanals Vi i femmantävlingar för fjärde året.

Under de olika rubrikerna kan du läsa mer om vad jag gör. Hör gärna av dig om det är något du undrar över!